Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Munkavállalóknak

Köszönjük, hogy érdeklődsz a Novotrading Kft. iránt. Olvass rólunk néhány fontos és érdekes információt, és ha el tudod képzelni magad a csapatunkban, küldd el az önéletrajzodat!

·        Dinamikusan fejlődő cég vagyunk, ahol a munkatársaink munkájának nagy jelentősége van: a sikerünkhöz kézzel fogható módon hozzájárulhatsz majd te is. Mi együtt sírunk és együtt nevetünk, de ha olyan szorgalmas és lojális leszel, mint mi vagyunk, az eredményességünk a jövőben is garantált.

·        A létszámunk 10 fő alatti, ma még. Kis csapatunk szeret itt dolgozni, jó kapcsolatot ápolunk minden partnerünkkel. A munkavégzésünket kölcsönös tisztelet jellemzi, ezt tőled is elvárjuk majd. Tudjuk, hogy az eredményes működésünket (a forgalmunk több mint 1 Mrd Ft) a partnereink bizalmának is köszönhetjük, a dolgos hétköznapokban sem felejtjük ezt el. Ha kedves vagy és jó szándékú – és ez a viselkedésedben, kommunikációdban is megfigyelhető, közöttünk van a helyed!

·        Stabilitásunk a válság és a pandémia idején is töretlen. Széles a termékskálánk, 10.000+ m3 árut mozgatunk évente, napi szinten rakodunk teherautókat, raklapos mennyiségeket szállítunk az ország számos pontjára és többezer négyzetméternyi raktárkészlettel rendelkezünk. Az ország legnagyobb áruházláncainak gyártatunk saját márkás terméket (pl. Praktiker, Mömax, stb). Olaszországból, Németországból, Horvátországból, Indiából, Kínából szerezzük be termékeinket, ezek 99%-át közvetlenül a gyártóktól importáljuk, mi vagyunk az első magyarországi forgalomba hozók. Saját márkáinkat tudatosan fejlesztjük, gyártatjuk ezres, tízezres darabszámban. A termékkiválasztásokat, gyártási ellenőrzéseket sok esetben mi magunk végezzük, helyszíni felügyelettel. Törekvésünk a minőségre és a produktivitásra garancia arra, hogy megvalósítsuk növekedési terveinket. Tudjuk, hogy ez csak kiváló munkatársakkal sikerülhet. A növekedésünkben sok további lehetőség rejlik, minél inkább hozzájárulsz a sikerünkhöz, annál nagyobb tér nyílik majd a kreatív, innovatív feladatokra is. Persze most sem unatkozunk, de izgatottan várjuk, hogy megláthassuk a jövőben még nagyobb önmagunkat, veled.

·        Hiszünk a profizmusban és a minőségben. Termékeink jó minőséget képviselnek, ezekre garanciát vállalunk és kiváló szerviz-csapattal is rendelkezünk. Tudjuk, hogy a jó termék önmagában nem elegendő. Gyorsak is vagyunk, rugalmasan és kedvesen kezeljük a reklamációkat (a tökéletességre törekvésünk mellett is van egy-egy) és tanulunk a hibáinkból. Mert nálunk hibázni is lehet, bár inkább érdekel majd bennünket a megoldási javaslatod, a tanulságaid és az, hogy hogyan nem követed el többször ugyanazt a hibát…

·        Szeretjük a kiegyensúlyozottságot. Tudjuk, hogy a jó munka meghatározó az életünkben, de tempós, fókuszált munkavégzés mellett ritkán kell 8 óránál többet dolgoznod. Mi nem szeretjük a hosszú munkaközi szüneteket – nálunk senki sem dohányzik -, nincsenek multis allűrjeink, nálunk nincs egó-bajnokság miatti stressz és szeretünk hazamenni időben a családunkhoz. Persze a mi cégünknél is vannak turbulens időszakok, de igyekszünk jól egyensúlyozni.

·        Az irodánk modern, világos, jól felszerelt, könnyen megközelíthető. Nyitott irodában dolgozunk, szoros együttműködésben, ezzel is meggyorsítva az információ-áramlást és hatékony munkavégzést. (Muszáj, hogy jó csapatjátékosok legyünk, de lesz, amikor egyénileg mutathatod meg, hogy mennyire vagy expeditív!) Központi irodánkból tartjuk a kapcsolatot a vidéken dolgozó raktáros kollégáinkkal és partnereinkkel. Van légkondink, kávégépünk és gyönyörű termék-portfóliónkat bemutató falunk – hogy mindig szem előtt legyenek a termékeink, amelyekre nagyon büszkék vagyunk. Profi vállalatirányítási rendszert, modern eszközöket használunk a munkavégzéshez és folyamatosan törekszünk az újításokra, innovatív megoldásokra. Vannak jól bejáratott rendszereink és munkamódszereink, de nem csak növekedni szeretnénk, hanem fejlődni is, szívesen tanulunk tőled.

·        Kicsi, de potens cég vagyunk és a jó dolgokat persze igyekszünk eltanulni a nagyoktól: mi is ünneplünk karácsonyt és van tortánk a szülinapunkon, a kiemelkedő teljesítményt is ösztönözzük és ki is fizetjük. Nálunk is bejelentetten dolgozhatsz és a személyügyi dolgokat kiemelkedő figyelemmel és gondossággal kezeljük. A társadalmi felelősségvállalás is erős oldalunk, rendszeresen adakozunk és támogatunk rászoruló gyerekeket. Szeretünk emberien, normálisan viszonyulni egymáshoz és a világhoz.

Az erőnk (és a profitunk) a fentiekben rejlik. Az elmúlt 15 év tapasztalata erős bizonyíték számunkra, hogy jól csináljuk. Örömmel látunk egyre bővülő csapatunkban!

Ha a fentiek alapján az értékrended, munkastílusod és személyiséged alapján közénk tartozónak érzed magad, várjuk a jelentkezésedet emailben.

Jelenleg nyitott pozícióink: online termékmenedzser / kereskedelmi koordinátor.