Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Alkatrészrendelés

Cégünk által forgalmazott termékekhez alkatrészeket biztosítunk. Mivel termékválasztékunk hatalmas, nem lehetséges az összes alkatrész feltűntetése a webshopban.

Alkatrészt, kiegészítőt a következő két módon rendelhet:

1.    A weboldalon keresse meg a terméket (készüléket), amelyhez kiegészítőt, alkatrészt rendelne (pl. a jobb felső sarokban található keresőbe írja be a termék cikkszámát, vagy nevét). Kattintson a kívánt termékre. Amennyiben a termékhez elérhetők cikkszámos kiegészítők, alkatrészek, akkor azok ott listázva vannak. Kattintson a kívánt kiegészítőre, s rendelje meg.

2.    Amennyiben a keresett alkatrész a fenti módon nem található, alkatrészrendelési igényét a következők szerint tudja leadni: kérjük helyezze a kosárba az alábbi terméket. Az alkatrész ára nem 1 Ft. A megrendelési folyamat végén, a "Megjegyzés a rendeléshez" rovatban kérjük feltétlenül adja meg, hogy milyen cikkszámú készülékhez, pontosan milyen alkatrészt szeretne rendelni. Ezt követően szervizes kollégáink néhány munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot, s tájékoztatják az alkatrész elérhetőségéről és pontos áráról. Ez alapján Ön tud dönteni: ha fenntartja a rendelést, akkor futárszolgálattal házhoz küldjük (személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség), ha nem fogadja el, akkor díjmentesen töröljük a rendelést.

Kérjük, csak a Novotrading Kft. által forgalmazott termékhez rendeljen alkatrészt. Más cég által forgalmazott márkákhoz nem tudunk alkatrészt biztosítani. Megértését köszönjük.

Rendezés:
Nézet:
1 Ft (1 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1000-999
Raktáron