Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Alkatrészrendelés

Cégünk által forgalmazott termékekhez alkatrészeket biztosítunk. Mivel termékválasztékunk hatalmas, nem lehetséges az összes alkatrész feltűntetése a webshopban.

Alkatrészt, kiegészítő tartozékokat a következő két módon rendelhet:

1.    A weboldalon keresse meg a terméket (készüléket), amelyhez kiegészítőt, alkatrészt rendelne (pl. a jobb felső sarokban található keresőbe írja be a termék cikkszámát vagy nevét). Kattintson a kívánt termékre. Amennyiben a termékhez elérhetőek cikkszámos kiegészítők, alkatrészek, akkor azok a termék adatlapján listázva vannak. Kattintson a kívánt kiegészítő elnevezésére, így eljut az alkatrész adatlapjára, ahol már meg tudja rendelni.

2.    Amennyiben a keresett alkatrész a fenti módon nem található, alkatrész rendelési igényét a következők szerint tudja leadni. Kérjük helyezze a kosárba az alábbi “Alkatrész” elnevezésű terméket. Felhívjuk figyelmét, hogy az alkatrészek ára nem 1 Ft, hanem a pontos összeg a későbbiekben kerül meghatározásra. A megrendelési folyamat végén, a "Megjegyzés a rendeléshez" rovatban kérjük feltétlenül adja meg, hogy milyen cikkszámú készülékhez, pontosan milyen alkatrészt szeretne rendelni. Ezt követően szervizes kollégáink néhány munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot, valamint tájékoztatják az alkatrész elérhetőségéről és pontos áráról. A kapott információk alapján Ön eldöntheti, hogy kéri -e az alkatrészt, vagy díjmentesen törölteti velünk a rendelését. Ha fenntartja a rendelést, akkor futárszolgálattal házhoz küldjük a termékeket. Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.

Kérjük, csak a Novotrading Kft. által forgalmazott termékhez rendeljen alkatrészt. Más cég által forgalmazott márkákhoz nem tudunk alkatrészt biztosítani. Megértését köszönjük.

Rendezés:
Nézet:
1 Ft (1 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1000-999
Raktáron