Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EXPERT Pro

Az EXPERT Magyarországon 17 éve jelen van. A tavalyi évben a termékválaszték teljesen megújult, így nyújtva kedvező árú és jó minőségű alternatívát az otthonbarkácsolóknak.

Az EXPERT Professional barkácsgép termékcsalád minden tagja teljes körű felülvizsgálaton esett át. A vizsgálat és az eredmények alapján néhány terméken módosításokat eszközöltünk a vásárlói, és a minőségi elvárásoknak megfelelően. A fejlesztések során különösen nagy hangsúlyt fektettünk a megbízható és strapabíró belső szerkezetre és a kényelmesebb, ergonomikus kialakításra. Ezen felül teljesen megújultak a csomagolások; a márka egységesebb, professzionálisabb arculatot kapott.

Számunkra kiemelten fontos a lehető legjobb ár/érték arány biztosítása vásárlóink számára, ezért az új EXPERT barkácsgépek a megszokott módon továbbra is versenyképes áron vásárolhatók meg. Másfél évtizedes tapasztalatunkat felhasználva, a legtöbb esetben olyan gyártókkal dolgozunk együtt, akik a legismertebb nemzetközi barkácsmárkáknak is gyártanak, így előfordulhat az is, hogy egy új EXPERT gépben pontosan azt a technikát vásárolja meg kedvező áron, mint amit egy nemzetközi márkánál lényegesen drágábban.

A teljes megújult EXPERT választék a barkácsolás során felmerülő valamennyi igényre megoldást kínál, s folyamatosan jelentetünk meg újabb és újabb termékeket szerszám webáruházunkban.

Rendezés: