Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Benzinmotoros láncfűrész 25,4 cm3, 900W

Ár:
29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
Cikkszám: RCS26
Gyártó: Redwood
Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A REDWOOD Benzinmotoros láncfűrész alkalmas fák, faanyagok vágására illetőleg ágazásra. A láncvezető rövid méretének köszönhetően gallyazásra is kiválóan alkalmas.
Ez a típus már digitális gyújtás és fordulatszámszabályzással rendelkezik.

- láncvezető hossz: 305 mm
- Teljesítményfelvétel: 900W
- Lökettérfogat: 25,4 ccm
- Tehetetlenségi erő által aktiválódó láncfék
- automata láncolajzás

Javasolt keverési arány (Benzin:Olaj)
20 óra használatig 25:1
20 óra használat után 30:1

Hidegindítás esetén a következő a helyes sorrend:

1. Keverési aránynak megfelelő, jól összerázott keverék üzemanyagot töltsön az üzemanyagtartályba, majd az üzemanyagszivattyú buborékot nyomja meg 7-10-szer (vagy amíg meg nem keményedik a buborék).
2. A kapcsolót állítsa "1" állásba.
3. Húzza ki a szívató kart. A berántó kötelet húzza ki, az első megakadásig, majd onnan húzza meg hirtelen, s egyből engedje vissza. Amint hallja a motorból a berobbanó hangot (de a motor még nem indult be), tolja vissza a szívató kart, s az előző mondatban leírtak szerint ismételje meg a berántást (ha a motor 2-3 berántást követően nem indul, akkor húzza meg a gázkart, s ezzel egyidőben végezze el a leírt berántási műveletet.
4. Amint a motor beindult (és a szívató már vissza van tolva), hagyja alapjáraton járni 30 mp-n keresztül, s ezt követően fokozatosan gázt adva növelheti a fordulatot.

Gyakran előforduló hiba, a túlszivatás, túldúsul benzinnel az égéstér. A gyertyát kivéve a gépet lefelé fordítva, rántsuk be több alkalommal. a gép kiszellőzik, kifröcsköli az üzemanyag felesleget és a gyertyát visszarakva szivató nélkül indíthatjuk a fűrészt.

Fontos információ az üzemeltetéshez: a kétütemű motor E5 jelzésű benzinből és megfelelő motorolajból készült keverékkel használandó!

2020. január 1-től a benzinkutakon kapható 95-ös oktánszámú normál benzin E10 jelzésű, amelyben megduplázott mennyiségű bioetanol található. Ez kémiai tulajdonságai miatt nem megfelelő a kétütemű motorokhoz készített keverékhez. Emiatt kérjük, hogy mindenképpen E5 jelzésű benzint vásároljon, mely jellemzően a prémium kútfejből tankolható. Az E5 és E10 jelzés megtalálható a benzinkút töltőpisztolyain. Az E5 jelzésű benzint keverje össze ISO-L-EGO, JASO FC, vagy API-TC besorolású kétütemű motorolajjal, a használati útmutatóban leírt keverési aránynak megfelelően.

Ne tárolja 30 napnál hosszabb ideig sem a tiszta benzint a kannában, sem a keverék üzemanyagot a gép üzemanyagtartályában!

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Cikkszám: XSH2535
Kifutott termék
31.990 Ft (25.189 Ft + ÁFA)
Cikkszám: XCS2040E
Kifutott termék
16.990 Ft (13.378 Ft + ÁFA)
Cikkszám: XBL3045
Kifutott termék
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)