Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Alkatrészrendelés

 

Alkatrészrendelés

Az alkatrészrendelés menete a következő:

Ön kitölti a lap alján található adatlapot, kollégánk a beérkező igénylés alapján ellenőrzi a készletet az igényelt alkatrészekből, majd felkeresi Önt egy árajánlattal.

Amennyiben elfogadja az ajánlatot, úgy a megadott postázási címre elküldjük Önnek, utánvétes fizetési móddal a csomagot.

Az adatmezők kitöltése nem minősül megrendelésnek, csupán ajánlatkérésnek. Munkatársunk minden esetben felveszi Önnel telefonon a kapcsolatot, mielőtt postára adná az alkatrészt!

 

Kérjük, hogy keresse meg a gép cikkszámát, amihez az alkatrészt szeretné rendelni (pl. XCN5040)) a termék csomagolásán, a termék adattábláján vagy a jótállási jegyen.
Kérjük lehetőség szerint pontosan azonosítsa be az igényelt alkatrészt. Amennyiben bizonytalan az alkatrész pontos nevét illetően, úgy kérjük, hogy a megadott e-mail címre küldjön fényképet róla.
Abban az esetben, ha Ön egy géphez többféle alkatrészt is kíván rendelni, úgy mind a Megnevezés, mind a Darabszám mezőben fel tudja ezeket sorolni. Hogyha más termékünkhöz is szeretne alkatrészt rendelni, úgy új rendelőlapot kell kitöltenie!